NNU (Nordiskt Nätverk för Universitetsidrott)

Mer information

Björnmamman fick uppdraget att utveckla en plattform för hemsidorna till tre av medlemmarna i Nordiskt Nätverk för Universitetsidrott; Campus1477 i Uppsala, Mittlivsstil i Luleå och Fysiken i Göteborg.

Utmaningen var att ta fram ett koncept för en plattform som skulle kännas innovativ och nytänkande och dessutom skulle plattformen vara anpassningsbar så att alla gym kan bygga upp en egen identitet och utseende samt att vi skulle integrera två olika bokningssystem, BRP och Pastelldata via API:er.

Vi byggde plattformen så att de olika delarna av sajterna byggs upp av olika moduler där gymmen själva kan anpassa utseendet. Bokningen och mina sidor är helt integrerat på sajterna via Pastelldatas och BRPs API:er och vi har även utvecklat en Facebook-applikation så att man via mina sidor kan hooka upp med Facebook-vänner och få upp sina vänners bokningar dels på den customiserade startsidan (när man är inloggad) dels under mina sidor. Vi byggde även en passväljare och ett externt flöde som kan visas på respektive gyms egna skärmar.

Plattformen är utvecklad så att det skall vara enkelt att ansluta fler gym i framtiden.

Vill ni kika på slutresultatet kan ni kliva in på respektive gyms hemsidor: FysikenMittlivsstil och Campus1477

 • Klient

  NNU (Nordiskt Nätverk för Universitetsidrott)

 • Huvudbyrå

  Björnmamman

 • Design

  Björnmamman

 • Produktion

  Björnmamman

Screenshots