Gå till innehåll
Om Oss

Tillsammans når vi framgång

Björnmamman är en webbyrå som skapar kostnadseffektiva digitala lösningar med mätbart affärsvärde.

Om oss

Samarbete & affärsnytta

Det är när vi förstår varandra och jobbar tillsammans som det bästa lösningarna tas fram. Här på Björnmamman strävar vi alltid efter långsiktiga nära samarbeten med ömsesidig förståelse för varandra.

Byrån startade år 2000 under namnet Thomson Interactive Media. 2014 bytte vi namn och blev Björnmamman och under de dryga 20 år vi funnits till har vi alltid tagit oss an nya utmaningar och med nyfikna ögon kastat oss över ny teknik i vår strävan efter att leverera den bästa webbplatslösningen för våra kunder.

Namnet Björnmamman

Vi heter vad vi är. En björnmamma är omhändertagande samtidigt som hon är utforskande och rör sig över stora områden, precis som oss.

Det här hjälper vi er med

Webbutveckling

Med avstamp i strategin startar vi projekten för att via design och utveckling leverera optimerade och snabbladdade webbplatser som pratar väl med både sökmotorer och besökare.

Digital Marknadsföring

När hemsidan är lanserad har jobbet bara börjat. Vi hjälper er att driva trafik till webbplatsen genom genomtänkta SEO strategier och smarta Google Ads annonseringar.

Drift och support

Samarbetet tar fart på riktigt efter lanseringen. Vi tar hand om drift, förvaltning och vidareutveckling svarar på support och ser till att finnas där när ni behöver hjälp så att ni kan fokusera på er verksamhet.