Varför SEO?

Varje dag görs över 50 miljoner sökningar på Google bara i Sverige. Att komma högt upp i det organiska sökresultaten (ej att förväxla med Google Ads) blir allt viktigare. Ju bättre en webbplats rankar desto fler besökare och i slutändan ökad lönsamhet kan ditt företag få. Att arbeta med SEO tar tid och arbetet är långsiktigt man ska inte förvänta sig resultat direkt. Vill man snabbt synas i sökresultaten föreslår vi att man initialt satsar på Google Ads.

Hur vi jobbar med SEO:

Sökordsanalys

Vilken potential har din sajt ur ett sökmotorperspektiv. Vilka volymer och potentiella sökord passar ditt erbjudande och webbplats och hur ser konkurrensen ut. Här tar vi fram en sökordsstrategi med de sökord som är mest lönsamma att optimera för.


On-page analys & Teknisk SEO

Hur snabbt laddar hemsidan, finns det tekniska hinder som hindrar sökmotorerna från att indexera webbplatsen. Hur väl fungerar innehållet mot sökordsstrategin. Vi ser över struktur och innehåll på webbplatsen.

Off-page analys

Länkar är en väldigt viktig rankingfaktor och denna del syftar till att se över dina länkar och skapa en länkstrategi för att lyfta i sökresultaten.

Kontinuerlig uppföljning

Sökmotoroptimering händer inte över en natt utan det dröjer oftast månader upp till ett år innan resultaten börjar synas beroende på konkurrenssituation. Det gäller att hela tiden jobba med att förbättra sina resultat. Vi lämnar månatliga sökordsrapportering och analyserar hur vi kan förbättra era placeringar i Google.