Gå till innehåll
Våra tjänster

Drift & Support

När hemsidan är lanserad tar förvaltningen vid. Vi erbjuder drift, säkerhetsuppdateringar och support till alla våra kunder.

Hur jobbar vi med Drift och support?

I alla våra driftavtal ingår kritiska säkerhetsuppdateringar och tillgång till support för att ni skall känna er trygga.

Vi erbjuder även specialanpassade driftavtal för kunder som vill ha lite mer. Det finns möjlighet att köpa en timbank för att få tillgång till prioriterade resurser och i driftavtalen ingår naturligtvis driften av hemsidan.

Fler tjänster vi erbjuder

Webbutveckling

Med avstamp i strategin startar vi projekten för att via design och utveckling leverera optimerade och snabbladdade webbplatser som pratar väl med både sökmotorer och besökare.

Google Ads

När hemsidan är lanserad har jobbet bara börjat. Vi hjälper er att driva trafik till webbplatsen genom smarta och genomtänkta Google Ads annonseringar för att synas högt upp i Googles sökresultat.

SEO

SEO, eller sökmotoroptimering, är avgörande för digital synlighet och framgång online. Genom att optimera webbplatsens innehåll och struktur för sökmotorer ökar man synligheten i sökmotorer.