Webbproduktion

Vi har affärsnyttan i fokus när vi bygger webbplatser och erbjuder en helhetslösning som innefattar strategi, design & UX, utveckling, test och lansering. Dessutom ser vi till att din sida är rätt optimerad tekniskt för sökmotorerna och eftersom vi älskar att mäta och analysera hjälper vi er gärna att sätta upp konverteringsmål på sidan.

För de kunder som vill erbjuder vi även support och förvaltningsavtal anpassade efter era behov. Det är viktigt att ni får ett publiceringsverktyg som passar just er verksamhet. Därför erbjuder vi anpassade alternativ efter era unika behov.

Wordpress 

Wordpress är världens mest använda CMS (innehållshanteringssystem) och ett mycket bra alternativ för framförallt mindre företag. Wordpress bygger på öppen källkod vilket innebär att ni slipper dyra licenskostnader och det är lätt att komma igång snabbt. Vi rekommenderar Wordpress främst till våra mindre kunder som snabbt vill komma igång med hemsidan.

Umbraco

Umbraco är ett .NET-baserat CMS som briljerar när det kommer stabilitet och säkerhet. Systemet bygger på öppen källkod så ni slipper licenskostnader. Det är ett kraftfullt, säkert, skalbart och oerhört flexibelt CMS som ständigt växer i popularitet därför väljer vi Umbraco då våra kunder prioriterar en driftsäker utbyggbar hemsida som behöver flexibla lösningar och / eller många integrationer med andra system. Ska webbplatsen dessutom vara på flera olika språk är Umbraco det självklara alternativet eftersom det redan från start har en inbyggd enkel språkhantering som inte kräver plugins för att fungera.

Integrationer

Idag är det nästan mer regel än undantag att webbplatser integreras med andra system och det är någonting vi är vana att hantera. Exempel på system som vi ofta integrerar:

  • Affärsssytem
  • Bokningssystem
  • BankID
  • Betallösningar
  • Produktdatabaser
  • Medlemssystem
  • Och mycket mer

Apputveckling

Vi utvecklar även hybridappar, dvs appar som använder samma kodbas och fungerar både på Android och iOS. Det är oftast ett kostnadseffektivt sätt att utveckla appar eftersom de delar på kodbasen och man inte behöver ta fram 2 versioner av appen.