Webbproduktion

Vi har affärsnyttan i fokus när vi bygger webbplatser och erbjuder en helhetslösning som innefattar strategi, design & UX, programmering, test och lansering. Dessutom ser vi till att din sida är rätt optimerad tekniskt för sökmotorerna och eftersom vi älskar att mäta och analysera hjälper vi er gärna att sätta upp konverteringsmål på sidan.

För de kunder som vill erbjuder vi även support och förvaltningsavtal som för ett fast kostnad inkluderar webbhotell anpassat efter er plattform, säkerhetsuppdateringar av CMS:et och prioriterad support.

CMS och kodning

Vi arbetar helst med Umbraco som CMS (administrationssystem). Umbraco är ett kraftfullt, skalbart och oerhört flexibelt och lättarbetat CMS. Det är open-source vilket innebär att det inte är licenskostnader för att använda detta och eftersom det växer snabbt i popularitet utvecklas och uppdateras det ständigt. För kunder som gärna vill ha en sajt i Wordpress är det inget problem vi bygger även det.

Vi programmerar i Javascript/Jquery, Node.js, HTML5, CSS3, C# och PHP. Vi har dock testat på det mesta och tycker om en utmaning. Om det passar projektet arbetar vi i princip i vad som helst.

Vår bredd och flexibilitet gör oss också till en utmärkt utvecklingspartner åt reklambyråer och andra som behöver en partner för webbutveckling.

Mobilt

Vi tänker alltid mobilt när vi arbetar, vilket innebär att vi arbetar responsivt och optimerar våra produkter för mobiler och surfplattor. Det handlar om att bygga produkter som behåller fokus och är enkla att navigera i för en kund oberoende av i vilken slags skärm de använder produkten.