Gå till innehåll
Våra tjänster

Webbutveckling

Kärnan i vårt erbjudande är webbutveckling, det är här vi har våra rötter. Vi anpassar varje projekt efter behov, stort som litet, komplext eller enklare. Vi har lösningar för alla.

Webbutveckling

Webbproduktion

Vi har producerat webb i mer än 20 års tid och all erfarenhet vi lagt på oss under åren gör att vi snabbt ser möjligheter och lösningar på komplexa utmaningar. Vi gör allt ifrån enkla presentationswebbar till komplexa lösningar baserade på olika integrationer.

Som bäst trivs vi när vi får utveckla stora mer komplexa webbsidor men vi har även tagit fram ett kostnadseffektiv och användarvänligt tema för mindre företag.

Trygghet med drift och supportavtal

Vi erbjuder alla våra kunder drift och supportavtal där vi hostar er webbplats på snabba svenska servrar. Vi sköter kritiska säkerhetsuppdateringar och finns där för er när ni behöver svar på era frågor.

Webbutveckling

Umbraco CMS

Vi har valt att använda Umbraco som system för webbpublicering. Det är ett publiceringsverktyg som snabbt ökar i popularitet och precis som WordPress är det ett open source verktyg som är gratis att använda, inga licenskostnader.

En av de största anledningarna till dess populäritet är säkerheten. Idag ställs allt högre krav på säkerhet och Umbraco uppfyller de kraven. Man behöver inte förlita sig på sårbara plugins utan det mesta är inbyggt redan, som exempelvis språkhantering. Med Umbraco får man en trygg och skalbar lösning.