Gå till innehåll
Våra tjänster

Webbyrån som kan Umbraco

Vi på Björnmamman älskar att utveckla webbsidor med administrationsverktyget (CMS) Umbraco som grund. Säkert, kraftfullt och oerhört flexibelt.

Umbraco - kraftfullt och säkert

Världens största open source-CMS baserat på .NET. Fler och fler företag och organisationer upptäcker fördelarna med att använda sig av Umbraco som CMS. Idag används det bland annat av: Carlsberg, Peugot, Microsoft, Ving och många många fler.

Det finns flera fördelar med Umbraco och en av dem är säkerheten. Det är enkelt att utveckla och anpassa CMS:et efter de behov som kunden har och det behövs inte en massa olika plugins som hos de flesta andra open-source CMS. Att installera olika plugins kan vid en första anblick verka fördelaktigt men det innebär att man hela tiden öppnar upp nya säkerhetsluckor som kräver ständiga uppdateringar för att undvika intrång.

Webbutveckling

Fördelar med Umbraco

  • Säkerheten
  • Gratis - Open source
  • Användarvänligt
  • Stort community - utvecklas ständigt
  • Baseras på .NET
  • Fullfjädrat CMS som går att växa med

Varför just Umbraco?

Vi har i drygt 20 års tid arbetat med ett flertal olika administrationssystem och de finns för och nackdelar med de flesta systemen. Tidigare använde vi ofta WordPress som administrationsverktyg men vi tycker att det har för många brister framförallt när det gäller säkerheten. Det saknas även inbyggda grundläggande funktionaliteter som exempelvis språkstöd och det märks tydligt att den inte är byggd som ett CMS i grunden utan snarare som en bloggplattform. I Umbraco har vi hittat den perfekta kombinationen av; open-source, flexibilitet, säkerhet och ett system som är byggt som ett CMS från grunden. Kontakta oss om du vill veta mer om Umbraco eller om ni är intresserade av att anlita en Umbraco-uvecklare.