Er idé + Vår expertis = App-magi, det är enkel matematik. Vi älskar att förverkliga idéer, det är det som får oss att kliva upp på morgonen. Appar och mobilt användande blir en allt större del i vår vardag, därför hjälper vi våra kunder att finna sin plats i smartphone-världen.

UX (User Experience)

Allt börjar med användarupplevelsen. Den ligger alltid i centrum under hela vår utvecklingsprocess. De appar vi bygger ska kunna navigeras med ögonbindel (och utan). Våra appar är därför enkla och intuitiva att använda. En bra UX ger nöjda användare, vilket leder till mer trafik. Mer trafik ger högre konvertering. Läs mer om UX här.

Plattformar

När vi bygger appar ser vi till att de är flexibla. Oavsett om det är Apple, Windows eller Android, smartphone, webb eller tablet, så ska upplevelsen vara fläckfri. Därför har vi en bred uppsättning av app-plattformar i vårt stall. Det gör att vi kan anpassa oss efter vad projektet behöver. Vi använder oss av NativeScript, Flutter, React Native, Unity och Xamarin för att bara nämna några.