AM System

AM System är ett företag som säljer molnbaserade ledningssystem och Björnmamman har varit deras webbyrå sedan 2017. Vi sköter kontinuerlig utveckling av deras hemsida där vi även hjälper till med digital marknadsföring och nyhetsbrev med custom design i Mailchimp. 

Hemsidan är byggd i Wordpress och är en multisite. Tillsammans med kunden jobbar vi kontinuerligt med att ta fram bättre flöden och utseenden för att hemsidan ska vara ett så bra stöd för AM Systems kunder som möjligt. Det kan handla om såväl köpflöde som informationsflöden i form av supportfrågor. Alla förändringar som görs har såväl användarvänlighet som sökmotoroptimering i fokus. 

Användarvänligheten fortsätter utanför hemsidan, och samtliga mail som skickas från hemsidan är byggda för att följa AM Systems profil. Även nyhetsbrev som skickas från Mailchimp är stylade för att en kund ska känna igen sig.

Utöver den kommunikation som en besökare möts av har vi även byggt in smarta lösningar för att AM System själva ska veta när en kund har interagerat med hemsidan. Vi har kopplat bland annat beställningar till Slack så att AM System får ett meddelande vid varje köp.