Husbyggare online

För kunds räkning byggde vi en 3D konfigurator för husbyggen, stugor och garage. I konfiguratorn skall besökaren kunna bygga sitt eget fritidshus, hus eller garage och priset uppdateras vid varje ändring i ritningen eller tillägg. Det finns en inbyggd funktion för kampanjpriser i konfiguratorn och möjlighet att uppdatera priserna i konfiguratorn. Besökaren kan välja att spara ritning och fortsätta senare eller gå vidare och be om en offert. Leveransbeskrivning och Bygglovsritningar genereras också från konfiguratorn.

Konfiguratorn är byggd i threeJS vilket gör att den renderas direkt i besökarens webbläsare och fungerar därför lika bra i mobilen och surfplattan som på desktop. Besökarna blir inte som med många andra konfiguratorer tvungna att ladda ned en app för att kunna bygga stugan i mobilen utan du kan öppna, spara och bygga från vilken plattform du vill utan att ladda ned ett program. En annan stor fördel är att den laddar snabbt och den kräver inte heller en plugin till webbläsaren för att fungera. Besök konfiguratorn

Kort och gott en konfigurator byggd för besökarna och utvecklad med den rätta tekniken för ändamålet. Är ni också intresserade av att bygga en 3D konfigurator, tveka inte att kontakta oss.